Private sales

Website afbeelding Verzamelhoff

Bent u op zoek naar een bijzonder kunstwerk of verzamelobject? Neem dan een kijkje in ons Verzamelhoff.

Het Verzamelhoff is onze private sales sectie, waar exclusieve kunstwerken gedurende een langere periode uitsluitend op afspraak bekeken en aangekocht kunnen worden voor een vaste prijs. De aangeboden kunstwerken zijn voornamelijk afkomstig uit binnen- en buitenlandse collecties.

Wilt u ook een kunstwerk aan de muur dat terug te vinden is in bekende kunstliteratuur of tentoongesteld is geweest in musea? Dan maakt u in het Verzamelhoff zeker een kans om te slagen. Sommige namen zijn zelfs opgenomen in internationale museumcollecties, w.o. het Rijksmuseum Amsterdam, het Hermitage in St Petersburg, de Royal Collection London en Musée d’Orsay.

Teruggrijpend naar de mystieke sfeer van de 19e eeuwse salons biedt het Verzamelhoff een intieme entourage waar de échte kunstliefhebber en collectioneur een kleinschalig aanbod aan unieke kunst en verzamelobjecten persoonlijk en in alle rust kan bezichtigen en verwerven.

Vergelijkbaar met een Wünderkammer is de collectie veelomvattend. Voor zowel klassiek als hedendaags kunt u er terecht. Te denken valt aan bekende meesters uit de Romantiek, het Impressionisme, de Haagse school, bronzen sculpturen uit de 19e eeuw, antieke uurwerken, Daum sculpturen van hedendaagse glaskunstenaars, Chinees Kangxi en Wanli porselein, Petrus & andere wijnen, diamanten juwelen, en nog veel meer.

Kom oog in oog te staan met een kunstwerk en laat u in alle rust meevoeren. Wordt u hopeloos verliefd, dan kunt u door middel van een eenmalige transactie (private sale) het werk of object direct verwerven. Laat u verrassen door het aanbod en kom een keer langs.

Desgewenst voorzien wij uw aankoop van een taxatierapport ten behoeve van de verzekering en bezorgen wij het gratis bij u thuis.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Camille van Zadelhoff: camille@vanzadelhoff.nl

Tevens kunt u een zoekopdracht indienen voor een werk of verzamelobject waarnaar u specifiek op zoek bent. Zodra wij iets tegenkomen dat overeenkomt met uw criteria, brengen wij u daarvan op de hoogte.

Hieronder treft u een selectie kunstenaars aan van wie werk in de collectie opgenomen is (geweest):

Abraham Hulk Emile Laporte J.H. Weissenbruch
Alain Séchas Ernst Vijlbrief J.H.B. Koekkoek
Albert Guillaume Eugene-Antoine Aizelin Johan Barthold Jongkind
Albert Roosenboom Fabio Cipolla Joseph Edgar Kleinert
Alexander Smith Fortunino Matania Karl Feiertag
Antoine Bofill François Flameng Lucebert
Anton Mauve Frans Breuhaus de Groot Marie-Paule Deville-Chabrolle
Andreas Schelfhout George Willem Opdenhoff M.C. Escher
August Allebé Govert Heikoop Nicole le Paire
Bartholomeus Johannes van Hove Heinrich Hermanns Peter Colfs
Charles Leickert Hendrik Adam van der Burgh P.L.J.F. Sadée
Charles Cumberworth Henk van Kalken Przemyslaw Lasak
Claire Begheyn Henri Schoonbrood Robert Schiff
Christopher Schulz Hendrik Willem Mesdag Rolf Meurer
Constant Gabriel Hermanus Koekkoek S.L.S. Verveer
Cornelis Lieste Edward Homerville Hague Theo Mackaay
Cornelis Springer Jaap Nanninga Willem Hussem
Cornelis Vreedenburgh Jan Jacob Spohler Willem Johannes Schütz
Czeslaw Zuber Jan Roëde Willy Sluiter
Wim van der Kant