Real estate

TERUG NAAR OVERZICHT: Real estate

Masseria La Rascina

Prijs: € 2.450.000,-

Luxueuze masseria met eigen land te koop in het Zuiden van Italië
850 m2 en de grond strekt zich 2 hectares verder uit (20.000 m2)

Voor meer informatie, foto’s of het organiseren van een bezichtiging: info@vanzadelhoff.nl

Masseria La Rascina is een prachtig gerestaureerde en karakteristieke woning welke momenteel succesvol fungeert als een B & B. Het is ideaal gelegen tussen de witte stad Ostuni en de heldere zee en zanderige stranden van de Adriatische kust.

De Masseria wordt omringd door beeldschone Mediterraanse tuinen, welke o.a. vijgen, amandelen en oude majestueuze olijfbomen omvatten van duizenden jaren oud en perfect onderhouden zijn.

Door de elegante en stijlvolle vormgeving is de masseria een favoriete bestemming voor velen, die jaar in jaar uit terugkeren om te genieten van de rust en stilte welke de gewilde vakantie bestemming die slechts 5km van Ostuni verwijderd is en 2km van de witte stranden biedt.

Door de indeling kan de Masseria voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo zou het succesvolle bedrijf voortgezet kunnen worden, maar een koper zou er ook voor kunnen kiezen het om te laten bouwen tot een luxueuze woning met appartementen om met familie of vrienden te betrekken. Het zou zelfs opgesplitst kunnen worden in 2 of 3 aparte huizen welke gedeeld kunnen worden met een vriendengroep of verschillende gezinnen.

Momenteel bestaat het perceel uit 2 grote gebouwen welke als volgt zijn ingedeeld:

  • Eén gebouw bestaat uit 4 stijlvol vormgegeven suite/appartementen plus 2 x aparte tweepersoons slaapkamers met ensuite badkamers. Alle appartementen/suites hebben twee persoons slaapkamers, badkamers, keukens en elegante buiten terrassen (semi-overdekt) als eetgedeelte. Dit gedeelte kan in totaal 14 personen accommoderen. Er is ook een kleed- met badkamer bij het zwembad.
  • Het hoofdgebouw is onderverdeeld in twee secties: de eerste sectie is volledig gerestaureerd en omvat woon- en eetkamers, een keuken, een groot buitenterras met eet- en entertaining gedeeltes. Zes tweepersoons ensuite slaapkamers, waarvan drie gesitueerd zijn in een prachtige centrale binnenplaats en de rest is gesitueerd op de eerste verdieping met grote buitenterrassen.
  • Het tweede gedeelte van het gebouw is de originele Masseria welke uit 8 kamers bestaat die in een goede structurele staat verkeren om gerestaureerd te worden

Tussen de twee gebouwen in ligt een verbluffend zwembad van 12m x 6m met plaatsen om te zonnebaden en het wordt omgeven door perfect bijgehouden gazons en tuinen met oude olijfgaarden, palmbomen en vijgenbomen.


Alle kamers, appartementen en suites zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

Het meubilair kan eventueel overgenomen worden.

Elektriciteit is aangesloten.

Water: 2 artesische bronnen / putten en 2 waterreservoirs / tanks

Riolering: septische tank

Klik voor meer informatie hier onder: