Transport

TERUG NAAR OVERZICHT: Transport

Vervoer van grote goederen

Als het op het vervoeren van goederen aankomt die u zelf niet kunt inbrengen of afhalen, dan kunt u zeer voordelige tarieven verwachten bij Van Zadelhoff.

Naast het feit dat u uw inbreng of aankopen overal vanaf of naartoe kunt laten bezorgen, bent u verzekerd dat er zorgvuldig met uw goederen wordt omgegaan. Dit is uiteraard van groot belang gezien kunst- en antiek vaak zeer kwetsbaar is.

De transporteurs met wie wij samenwerken zijn ingelicht over het veilig vervoeren van dergelijke artikelen en u kunt er daarom zeker van zijn dat uw artikelen in perfecte staat worden aangeleverd. Tevens kunnen wij opslag voor uw goederen regelen.

Voor een nauwkeurige prijs-indicatie raden we u daarom contact op te nemen met info@vanzadelhoff.nl

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de artikelen, de hoeveelheid te vervoeren artikelen en de afstand die afgelegd dient te worden.