Transport

TERUG NAAR OVERZICHT: Transport

Opsturen van aankopen per post

Encomiendas Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties heeft een fantastische post- en verpakkingsservice, opdat u ervoor kunt kiezen uw aankoop te laten opsturen per post, in plaats van deze zelf te komen afhalen. Wij versturen de pakketten niet alleen binnen Nederland, maar over de hele wereld.

De pakketten worden altijd aangetekend verstuurd. Wanneer het artikel verpakt is en aangeleverd is aan het postkantoor, zult u van ons een track- and trace code ontvangen, opdat u zelf na kunt gaan wanneer het pakket bij u thuis bezorgd zal worden. Indien de waarde van uw aankoop meer bedraagt dan 500 euro, zullen wij een extra verzekering voor u afsluiten.

De kosten van het opsturen zijn afhankelijk van een aantal punten:

- De grootte en het gewicht van het te versturen pakket;

- Het verpakkingsmateriaal dat nodig is om het betreffende artikel(en) zorgvuldig en beschermend in te pakken (wanneer het een tiffany lampkap betreft zullen we dus meer verpakkingsmateriaal moeten gebruiken, dan voor het inpakken van een koperen bak);

- Het aantal minuten dat een werknemer kwijt is aan het zorgvuldig inpakken van de aankoop (wanneer het een sieraad betreft, neemt het bijvoorbeeld veel minder tijd in beslag dan het inpakken van een koop divers kleingoed);

- De waarde van de aankoop (sturen we het aangetekend of sluiten we een extra verzekering af);

- Het land waarnaar het pakket opgestuurd moet worden.

Om u een idee te geven: de prijs van het opsturen van sieraden en zilveren miniaturen binnen Nederland varieert meestal tussen de 10 – 15 euro afhankelijk van de waarde van de aankoop.

Het opsturen van één schilderij binnen Nederland varieert tussen de 15 en 30 euro, afhankelijk van de grootte en de waarde.

Het verpakken en opsturen van grote kopen divers, bedraagt meestal tussen de 30 en 50 euro, gezien het verpakkingsmateriaal en de tijd die we kwijt zijn aan het zorgvuldig verpakken van de verschillende items waaruit het kavel bestaat.

Indien u uw aankoop wilt laten opsturen, verzoeken we u de bevestiging van uw aankoop naar info@vanzadelhoff.nl te mailen. Zodoende weten we precies waar u woonachtig bent en welke artikelen het betreft. Wij sturen u dan een offerte toe met de precieze kosten voor het opsturen. Indien u daarmee akkoord gaat, kunt u het bedrag naar ons overmaken onder vermelding van uw klantnummer. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, zullen we uw aankoop zorgvuldig verpakken en bij het postkantoor afgeven. U kunt binnen circa vier werkdagen uw pakket verwachten.

Purchase Wei HongVoor het opsturen van pakketten gelden de volgende voorwaarden:

Binnen Nederland

0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm.

10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm.

Naar het buitenland

Maximaal formaat  bedraagt 100 x 50 x 50 cm voor alle landen.

Het maximale gewicht  bedraagt 30 kilo voor de volgende landen:  België, Denemarken (excl. Faeroer Eilanden en Groenland), Duitsland, Engeland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje  (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden, Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenie, Slowakije, Tsjechie.

Maximale gewicht bedraagt 20 kilo voor de volgende landen:  Albanie, Andorra, Bosnie-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeroer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Liechtenstein, Macedonie, Malta, Moldavie, Montenegro, Noorwegen, Oekraine, San Marino, Servie, Turkije, Vaticaanstad, Rusland, Wit-Rusland, Zwitserland en alle overige landen.

Als veilinghuis weten wij natuurlijk hoe kwetsbaar bepaalde artikelen zijn. We zullen deze uiteraard met veel zorg voor u verpakken en in de meeste gevallen gaat het natuurlijk goed, maar hoe men er bij de transport dienst mee omgaat zal niet onder onze verantwoording vallen. Het opsturen gebeurt dus in uw opdracht en op eigen verantwoordelijkheid. Blijkt er tijdens het vervoer schade te zijn ontstaan aan uw pakket, dan zult u zelf contact met de Pakketdienst van TNT moeten opnemen, onder vermelding van de door ons aan u toegezonden track en trace code en de schade rechtstreeks op de pakketdienst verhalen.