Informatie

TERUG NAAR OVERZICHT: Informatie

Vacatures

Gezocht enthousiaste, artistieke, middelbare scholieren (minimaal VWO)

Ben je naast je middelbare school op zoek naar een bijzondere bijbaan, waar je flexibel kunt zijn met je uren? Ben je geïnteresseerd in kunst, handel, marketing of online verkoop. Solliciteer dan als oproepkracht bij Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties  en wie weet word jij wel geselecteerd voor ons team!

Je zult vooral werkzaam zijn als productfotograaf van al deze bijzondere artikelen en nabewerking op de computer met Adobe Photoshop (voorkennis is handig, maar niet noodzakelijk). Daarnaast kan je ook opgeroepen worden op drukke momenten binnen het veilingproces, waaronder de publieke kijkdagen die circa 7 weekenden per jaar plaats zullen vinden.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een email naar info@vanzadelhoff.nl.

00131189-slider