Taxaties

TERUG NAAR OVERZICHT: Taxaties

Tarieven

Book-Publishing-costsEen taxatierapport vervaardigd door Van Zadelhoff is een officieel document. Het is prettig te weten dat de omvang van de schade dan niet ter discussie staat, waardoor u bovendien een snellere schadeafwikkeling kunt verwachten. Daarnaast staan wij u ook graag met advies terzijde over conservering en restauratie. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden.

Binnen het Gooi, mits de taxatie binnen 1 uur op te nemen en uit te werken is, rekenen wij € 180,- excl. BTW. Voor elk daarop volgend uur rekenen wij € 100,-.

Buiten het Gooi rekenen wij € 150,- per uur excl. BTW. en reiskosten.

Kosteloze taxaties op verkoopwaarde en inbrengen van antiek.

Indien u kunstvoorwerpen, antiek of een gehele inboedel wilt laten veilen, geven wij geheel vrijblijvend, kosteloos mondeling advies over de veilingwaarde van uw objecten, het eventuele vervoer en ontruiming van de woning.

Vanwege de tijdsdruk die vaak op het veilingproces rust, zullen wij tijdens het maken van een afspraak inschatten of een taxatie bij u aan huis tot de mogelijkheden behoort. Het is altijd aan te raden eerst enkele foto’s te emailen naar: info@vanzadelhoff.nl