Taxaties

TERUG NAAR OVERZICHT: Taxaties

Taxaties in het Buitenland

italyVan Zadelhoff Veilingen en Taxaties verricht taxaties in het buitenland.
Veel landgenoten die hebben besloten zich in het buitenland te vestigen, zijn vaak onverzekerd, of hebben al geruime tijd geen taxaties uit laten voeren. Hierdoor hebben zij vaak geen idee wat de waarde is van hun inboedel. Daarnaast komt het voor dat familieleden, na het overlijden van een dierbare in het buitenland, met de handen in het haar zitten. Wat te doen met de inboedel, eventuele verdeling en waardebepaling van de goederen zijn veel voorkomende vragen die voor onrust in deze vervelende periode zorgen. En helaas hebben we ook in het buitenland te maken met inbraak, diefstal en brand.

Door een nauwkeurige inventarisatie te maken en deze, voorzien van deskundige waarderingen in een taxatierapport vast te leggen, kan dan ook veel financiële en emotionele schade voorkomen worden. Een taxatierapport gemaakt door Van Zadelhoff is een officieel document. In geval van schade hoeft er dus geen discussie te ontstaan.

Als veilingbedrijf kunnen wij u ook ter zijde staan bij de verkoop van dit soort inboedels.

Daaronder valt ook het leeghalen van een woning en eventueel vervoer naar Nederland, alwaar de goederen geveild kunnen worden.

Voor tarieven en afspraken kunt u bellen of een e-mail sturen naar:

Telefoonnummer: (0031)356247170

E-mail: info@vanzadelhoff.nl