Informatie

TERUG NAAR OVERZICHT: Informatie

Ontruimingen

ontruimingNaast taxaties en veilingen kunt u Van Zadelhoff Veilingen ook inschakelen voor het bezemschoon opleveren van panden / inboedelontruimingen. Bij een verhuizing of het overlijden van een naaste is het van belang dat alle goederen op een veilige en zorgvuldige manier ondergebracht, verdeeld en/of verkocht worden.

Ook een bedrijfsruimte kan op efficiënte wijze ontruimd worden.

Door Van Zadelhoff Veilingen in te schakelen voor een ontruiming weet u zeker dat de taxateur die mee gaat tijdens de ontruiming inzicht heeft wat betreft de waardevolle goederen, opdat u er zeker van kunt zijn dat er niets verloren gaat. Deze waardevolle goederen kunnen eventueel vervoerd en verkocht worden op de veiling. Echter, brengt een ontruiming ook vaak een grote hoeveelheid grofvuil met zich mee. Doordat we beschikking hebben over de juiste vervoersmiddelen kunnen we deze voor u op een veilige en efficiënte manier naar de stortplaats brengen. Voor particulieren zelf is dit namelijk vaak een onmogelijke taak.

De reden dat wij al jaren door o.a. de Gooise notarissen worden ingehuurd, is omdat we met grote zorgvuldigheid een huis ontruimen waarbij we zorg dragen dat uw persoonlijke en privé gevoelige informatie, in tegenstelling tot standaard inboedel-ontruimers, niet zomaar bij het vuil belandt, maar bij de speciaal daarvoor bestemde archief vernietiging. We zullen zoveel mogelijk rekening houden met het recyclen van overtollige huisraad om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten; door bijvoorbeeld chemisch afval te scheiden en kleding aan te bieden bij de goede doelen instanties.

Voor meer informatie betreffende ontruimingen of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze administratie op: info@vanzadelhoff.nl