Taxaties

TERUG NAAR OVERZICHT: Taxaties

Gratis online taxaties t.b.v. inbreng

certificaatIndien u kunstvoorwerpen, antiek of een gehele inboedel wilt laten veilen bij ons veilinghuis, geven wij geheel vrijblijvend, kosteloos advies over de veilingwaarde van uw objecten, het eventuele vervoer en ontruiming en bezemschoon opleveren van de woning. De foto’s van uw artikelen kunt u e-mailen naar: info@vanzadelhoff.nl. Vanwege de tijdsdruk die vaak op het veilingproces rust, zullen wij door middel van de foto’s inschatten of het maken van een afspraak of een taxatie bij u aan huis tot de mogelijkheden behoort. Mocht u liever langskomen met uw goederen die u wilt inbrengen en een vrijblijvend gesprek met de taxateur, dan kunt u van donderdag t/m zaterdag tussen 10.00 – 12.00 en 13.00 – 16.00 bij ons terecht op de Nieuwe Havenweg 53a in Hilversum. Let op: een online taxatie is niet geldig voor officiële doeleinden zoals de verzekering, successie of dagwaarde. Het is slechts een indicatie voor de waarde waarvoor wij betreffende artikelen voor u ter veiling kunnen brengen.