GESCHIEDENIS

TERUG NAAR OVERZICHT: GESCHIEDENIS

Online Veiling

In 2008 verliet Van Zadelhoff de vertrouwde Vaartweg. De klassieke villa was te kleinschalig nu het bedrijf getransformeerd was in een online veiling.

Aan de Nieuwe Havenweg 53a waar het bedrijf tot op heden is gevestigd, hadden zij de mogelijkheid de veiling nog verder uit te breiden. “Veilinggebouw van Zadelhoff” behoorde nu tot het verleden; in het moderne pand aan de Nieuwe Havenweg kwam het bedrijf bekend te staan als “Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties”.

Daar er vroeger tussen de 1.000 en 2.000 kavels onder de hamer kwamen, worden er inmiddels circa 4.000 artikelen per veiling geveild. En dat terwijl er jaarlijks een extra veiling wordt georganiseerd. Naast de toename in artikelen, is de klantenkring ook enorm gegroeid. Het bedrijf is niet langer beperkt tot de grenzen van ons land; integendeel, we sturen iedere veiling vele aankopen naar het buitenland toe, w.o. Rusland, China, Canada, Australië, Indonesië en uiteraard vele Europese landen.