GESCHIEDENIS

TERUG NAAR OVERZICHT: GESCHIEDENIS

Derde Generatie

27906_364854913605908_1252461298_n

R. van Zadelhoff begon de eeuw goed nadat hij het bedrijf van zijn vader had overgenomen. Tijdens zijn openingsveiling werd een tekening van Vincent van Gogh gedateerd uit 1889 geveild, die hij had weten te ontdekken. De tekening bracht maar liefst 360.000,00 gulden op, exclusief opslag, hetzelfde bedrag dat J.H. van Zadelhoff tien jaar eerder voor een Byzantijns-Romeinse munten- en penningencollectie had ontvangen.

R. van Zadelhoff die tot op heden het bedrijf succesvol runt, zag in dat het nieuwe millennium om een andere aanpak vroeg. Onder zijn leiding werd het bedrijf gedurende de daaropvolgende jaren gedigitaliseerd, zowel achter de schermen in de vorm van een computersysteem als het fotograferen van artikelen voor op de eerste website.