Informatie

TERUG NAAR OVERZICHT: Informatie

Over de Aftersales

Veiling foto-3Aangezien er in online veilingen gewerkt wordt met een sluitingstijd, die langzaam afloopt, betekent dat, dat artikelen voor de minimale verkoopprijs aangeboden worden. Indien kavels niet binnen de sluitingstijd verkocht worden, zetten wij deze automatisch over naar de aftersales, waar deze gedurende een korte periode alsnog aangeschaft kunnen worden voor de startprijs (+ 29% opgeld en 1 euro administratiekosten).

In de aftersales kunt u dus een artikel direct aankopen zonder een tegenbod te hoeven verwachten. Het artikel dient binnen drie dagen opgehaald en betaald te zijn. Tevens is het mogelijk om uw aankoop te laten verpakken en op te laten sturen per post of te laten bezorgen (zie transport voor meer informatie).