Informatie

TERUG NAAR OVERZICHT: Informatie

Over de Webshop

Naast de circa 7 veilingen per jaar die er plaats vinden, bieden wij ook een uitgebreid scala aan artikelen aan in onze webshop, die voortdurend aangevuld wordt met verrassende artikelen, waaronder meubilair, kunst, kleingoed, sieraden, schilderijen, kleding, etc.  In tegenstelling tot aankopen in de veiling of aftersales, betaalt u over deze artikelen geen extra kosten.

U bent altijd van harte welkom om de artikelen uit de webshop eerst in het echt te komen bekijken. Dat kan tijdens de kantoor-openingstijden van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 – 12.00 en 13.00 – 16.00. Het is niet mogelijk om een artikel van tevoren te reserveren, dus wij raden u aan op de dag zelf op te bellen of het artikel nog steeds verkrijgbaar is.

Indien u een online aankoop heeft gedaan, dient het aankoopbedrag binnen drie dagen voldaan te zijn. U kunt uw aankoop zelf komen ophalen of gebruik maken van onze transportmogelijkheden (zie transport).

Schermafbeelding 2015-05-30 om 14.53.13 Schermafbeelding 2015-05-30 om 14.53.23